اپل اِن آی سی

همکاری با اپل 4.5 میلیارد دلار برای کوالکام سود خواهد داشت

شرکت کوالکام شب گذشته در جریان گزارش مالی سه ماهه دوم خود در سال 2019 اطلاعاتی در مورد شروع همکاری با اپل و تولید انبوه قطعات ارتباطی آیفون‌ها داد و طی آن …

شرکت کوالکام شب گذشته در جریان گزارش مالی سه ماهه دوم خود در سال 2019 اطلاعاتی در مورد شروع همکاری با اپل و تولید انبوه قطعات ارتباطی آیفون‌ها داد و طی آن اعلام کرد که این همکاری نزدیک به 4.5 میلیارد دلار برای این شرکت درآمد خواهد داشت.

بر اساس گزارش ارائه شده کوالکام مبلغ دقیق درآمد این شرکت از همکاری با اپل مشخص نیست؛ با این حال این شرکت اعلام کرده که بین 4.5 تا 4.7 میلیارد دلار به خاطر از سرگیری همکاری با کمپانی کوپرتینونیشین به دست خواهد آورد. شرکت کوالکام قرار است این مبلغ را به عنوان غرامت و انصراف از شکایت‌های خود در سراسر دنیا علیه اپل دریافت کند.

کوالکام تا پیش از این و مشخصاً از سال 2017 موجی از شکایت‌های مختلف را علیه شرکت اپل و به خاطر نقض پتنت‌های اختصاصی‌اش منتشر کرده بود؛ اما در نیمه ابتدای سال 2019 میلادی شرکت اپل خبر از توافق با کوالکام و از سر گیری همکاری با این شرکت برای تولید آیفون‌های مبتنی بر سیستم ارتباطی 5G در آینده نزدیک داد و حالا کوالکام در گزارش جدید خود این مبلع را بین 4.5 تا 4.7 میلیارد دلار عنوان کرده است.

پس از دریافت این مبلغ شرکت کوالکام تصمیم دارد تا به طور کامل شکایت‌های خود علیه اپل را پس بگیرد و از سال 2020 فرایند تولید مودم‌های مبتنی بر سیستم ارتباطی نسل پنجم برای آیفون‌ها کند.

بر این اساس آیفون 11 و آیفون 11 مکس احتمالاً آخرین تلفن‌های هوشمند پرچم‌دار شرکت اپل خواهند بود که با قابلیت ارتباطی 5G آماده عرضه به بازار می‌شود و اپل پس از آن اقدام به تولید و عرضه آیفون‌های مبتنی بر سیستم ارتباطی 5G با مودم‌های تولید شده توسط شرکت کوالکام خواهد کرد.

با توجه به این مسائل، آیفون 2020 به بعد همانند سال 2016 به قبل با تراشه‌های ارتباطی کوالکام آماده عرضه می‌شد. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل