اپل اِن آی سی

تبلیغ جدید اپل برای سیستم احراز هویت فیس آیدی

شرکت اپل روز گذشته ویدیوی تبلیغاتی ویژه‌ای را برای منتشر کرده است. این ویدیو در کانال رسمی یوتیوب شرکت اپل منتشر شده است. در این ویدیو تبلیغاتی کوتاه اپل تنها یکی از …

 شرکت اپل روز گذشته ویدیوی تبلیغاتی ویژه‌ای را برای منتشر کرده است. این ویدیو در کانال رسمی یوتیوب شرکت اپل منتشر شده است.

در این ویدیو تبلیغاتی کوتاه اپل تنها یکی از حسن‌های مهم فیس آیدی را به تصویر کشیده است. آیفون‌ها در زمان نگاه کردن کاربر به نمایشگر قفل را با می‌کنند و محتوای پیام‌ها و نوتیفیکیشن‌ها را به کاربران نشان می‌دهد.

اپل در ویدیوی تبلیغاتی جدید از یک ایده جالب استفاده کرده و نشان داده که کاربر آیفون در زمان خوابیدن به راحتی می‌تواند با یک نگاه نمایشگر را روشن کند و از آن طریق تمام نوتیفیکیشن‌ها را تماشا کند.

این ویدیو همچنین از یک آیفون ایکس آر استفاده کرده است و این قابلیت را در این تلفن هوشمند میان رده اما قدرتمند به تصویر کشانده است. بر این اساس می‌توان از این ویدیو به نتیجه رسید که اپل در تلاش است تا همواره آیفون ایکس آر را به عنوان یکی از بهترین تلفن‌های هوشمند عرضه شده در بازار معرفی و آماده عرضه کند. 

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;} .h_iframe-aparat_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .h_iframe-aparat_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;}

 شعار اپل در این ویدیوی تبلیغاتی «فیس آیدی؛ ایمن‌تر و حتی راحت‌تر» بوده است که مهم‌ترین خصوصیت‌های سیستم احراز هویت فیس آیدی را درون خود داشته است.

گفتنی است که در این ویدیو از آهنگ NICE که توسط DJ Latroit، یکی از برندگان جایزه گرمی ساخته شده، استفاده شده است. علاوه بر این، فرد پیام دهنده «کریگ» نام دارد که به احتمال زیاد به کریگ فدریگی، مدیر بخش توسعه نرم افزاری محصولات اپل اشاره دارد.

اپل فیس آیدی را در سال 2017 و در کنار آیفون X رونمایی کرد و آن را در سال 2018 در تمامی تلفن‌های هوشمند تعمیم داد. شرکت اپل تصمیم دارد تا تمام آیفون‌های 2019 را مجهز به این سیستم احراز هویت کند و دیگر از تاچ آیدی در گوشی‌های هوشمند رده بالای خود استفاده می‌کند. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل