اپل اِن آی سی

اپل فرایند طراحی و تولید انبوه تراشه M2 را در اواخر سال جاری آغاز می‌کند

شرکت اپل تصمیم دارد تا در ماه‌های پایانی سال جاری میلادی فرایند طراحی و تولید انبوه تراشه پردازشی M2 را آغاز کند و آن را در کامپیوترهای حرفه‌ای خود آماده استفاده کند. …

شرکت اپل تصمیم دارد تا در ماه‌های پایانی سال جاری میلادی فرایند طراحی و تولید انبوه تراشه پردازشی M2 را آغاز کند و آن را در کامپیوترهای حرفه‌ای خود آماده استفاده کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری تایوانی Nikkei Asia شرکت اپل تا ماه جولای سال جاری میلادی مشغول تولید انبوه کامپیوترهای مبتنی بر پردازنده M1 است و پس از آن وارد فاز جدیدی برای تولید تراشه نسل جدید M2 خواهد شد که قرار است در کامپیوترهای مک مبتنی بر پروژه اپل سیلیکون در سال 2022 میلادی آماده عرضه شود.

عرضه تراشه‌های M2 در کامپیوترهای مک نشان دهنده آن است که شرکت اپل در زمینه توسعه پروژه اپل سیلیکون عملکرد موفقیت آمیزی داشته است و همین موضوع باعث می‌شود تا شرکت اپل به زودی بتواند فرایندهای ویژه‌ای را در زمینه توسعه و عرضه محصولات پیشرفته‌تر و حرفه‌ای‌تر آغاز کند.

گفتنی است که شرکت اپل از همین حالا در پرچم‌داران کامپیوترهای مبتنی بر تراشه M1 هشت هسته پردازش مرکزی به همراه 8 هسته پردازش گرافیکی را در کنار 16 هسته موتور عصبی ارائه داده که در دستگاه‌هایی نظیر آیمک‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند. شرکت اپل ادعا کرده که تراشه M1 در پایین‌ترین حالت خود تا 3.5 برابر از کامپیوترهای معادل خود در سال‌های گذشته که با پردازنده‌های اینتل طراحی و تولید شده بودند سریع‌تر است.

اپل همچنین ادعا کرده که کامپیوترهای سال آینده تا شش برابر نسبت به سال جاری سریع‌تر خواهند شد و کاربران امکانات ویژه‌ای را برای انجام کارهای محاسباتی و انجام پروژه‌های حرفه‌ای با این کامپیوترها در اختیار خواهند داشت.

با این حال خبرگزاری یاد شده ادعا کرده که شرکت اپل تصمیم دارد تا فرایند استفاده از پردازنده M2 را از نیمه دوم سال 2021 میلادی آغاز کند و پس از آن این محصولات را به صورت تدریجی معرفی و آماده عرضه به بازار جهانی کند.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل