اپل اِن آی سی

آی او اس 12 احتمالاً قابلیت باز کردن قفل در اتاق‌های هتل را خواهد داشت

تنها چند روز تا برگزاری کنفرانس جهانی توسعه دهندگان امسال باقی مانده است و قرار است در جریان این رویداد از آی او اس 12 در کنار دیگر محصولات نرم افزاری و …

تنها چند روز تا برگزاری کنفرانس جهانی توسعه دهندگان امسال باقی مانده است و قرار است در جریان این رویداد از آی او اس 12 در کنار دیگر محصولات نرم افزاری و سخت افزاری رونمایی شود. همین مسئله باعث شده تا حدس و گمان‌ها و شایعات در مورد مواردی که قرار است در جریان این رویداد معرفی شوند افزایش یابد.

بر اساس یکی از همین شایعات، شرکت اپل احتمالاً قابلیت‌های سیستم ارتباطی NFC را در آی او اس 12 افزایش خواهد داد. NFC از سال 2014 و در کنار آیفون 6 و آیفون 6 پلاس به محصولات شرکت اپل راه یافت. اپل در طول دو سال گذشته از این سیستم ارتباطی تنها برای سرویس پرداخت خود با عنوان Apple Pay استفاده کرده است.

البته اپل از زمان عرضه آی او اس 11 در سال گذشته، CoreNFC framework را به آیفون‌ها آورد که از طریق آن کاربران می‌توانند از تگ‌های RFID برای انجام کارها و تغییرات مختلف استفاده کنند.در این میان، بسیاری از مکان‌های عمومی از تگ‌های RFID برای ارائه قابلیت‌های مختلف به کاربران استفاده کرده‌اند.

اما حالا به نظر می‌رسد که اپل تصمیم دارد تا امسال و در توسعه آی او اس 12 سیاست‌های خود در مورد سیستم ارتباطی NFC را تغییر دهد و از این پس امکانات بیشتری را از طریق آن به کاربران آیفون‌ها ارائه دهد.

در این میان بسیاری از هتل‌ها که از سیستم‌های هوشمند نوین استفاده می‌کنند، به دلیل وجود برخی از محدودیت‌های اعمال شده در استفاده از NFC آیفون‌ها از فناوری بلوتوث برای ارائه قابلیت باز کردن در اتاق‌ها از طریق تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران بر این باور هستند که اپل با توسعه آی او اس 12 امکانات بیشتری را به توسعه دهندگان و کاربران در زمینه استفاده از سیستم ارتباطی NFC را خواهد داد.

به همین دلیل پیش بینی می‌شود تا آیفون‌های شرکت اپل به لطف آی او اس 12 بتوانند در اتاق‌های هتل را به صورت کاملاً ایمن باز کنند. گفتنی است که این قابلیت می‌تواند در آینده نزدیک برای سیستم‌های امنیتی خانه‌های هوشمند نیز مورد استفاده قرار گیرد. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل