اپل اِن آی سی

مدیر سابق اپل برای افشای اسرار تجاری این شرکت به دادگاه می‌رود

اپل پرونده شکایتی علیه سیمون لنکستر، مدیر و معمار طراحی محصول سابق این شرکت به اتهام سرقت و افشای اسرار تجاری Project X در رسانه‌ها، تنظیم کرد.
کارمند سابق اپل به افشای اسرار تجاری متهم شده است

در ماه مه امسال، اپل پرونده شکایتی علیه «سیمون لنکستر»، مدیر و معمار طراحی محصول سابق این شرکت را تنظیم کرد. در این پروند اپل از مدیر سابق خود به اتهام سرقت و افشای اسرار تجاری Project X در رسانه‌ها شکایت کرده بود.

اکنون در اسناد قانونی جدید معلوم شده که دفتر دادستانی منطقه سانتا کلارا در حال پیگیری پرونده شکایت افشای اسرار تجاری علیه لنکستر است. تاریخ دادگاه بدوی این پرونده برای ۱۸ نوامبر امسال تعیین شده است.

تحقیقات مربوط به این پرونده شامل بررسی حساب‌های آنلاین لنکستر و دو کامپیوتر او می‌شود که توسط دولت و با حکم دادگاه در حال انجام است. لنکستر در حال حاضر حداقل با چهار حکم بازرسی برخی از حساب‌های آنلاین توسط دولت مواجه است. همچنین تصاویری از اطلاعات محرمانه در دو کامپیوتر او مشاهده شده که نشان‌دهنده گناهکار بودن او است

با توجه به اینکه دادگاه اختیار گسترده‌ای برای توقف یک پرونده دارد، لنکستر خواهان توقف رسیدگی به این پرونده تا زمان حل و فصل تحقیقات سانتا کلارا شده است. او همچنین اعلام کرده که در این پرونده گناهکار نیست، این در حالی است که او از همین حالا به ارائه اطلاعات محرمانه با مطبوعات و برخی موارد دیگر اعتراف کرده است.

اپل ادعا می‌کند که لنکستر تا اواخر دوره کاری خود از حساب کاربری و رمز عبور این شرکت برای دانلود اطلاعات محرمانه استفاده کرده است.

چندی پیش تیم کوک مدیر عامل اپل در همین راستا اعلام کرد که بسیاری از کارکنان این شرکت با تلاش خستگی‌ناپذیر و با امید در زمینه ارائه خدمات به مشتریان، در حال کار روی محصولات، خدمات و خلق ویژگی‌های جدید هستند. افرادی که ایده‌ها و اطلاعات محرمانه این شرکت را سرقت می‌کنند، در اصل تلاش کارکنان را نادیده گرفته و به مشتریان اپل آسیب می‌زنند. اپل برای محافظت از نوآوری‌های خود، این گونه موارد را با جدیت تمام پیگیری می‌کند.

گفتنی است که لنکستر به مدت ۱۱ سال به عنوان مدیر ارشد مواد پیشرفته و معمار طراحی محصولات در اپل فعالیت کرد و در سال ۲۰۱۹ شرکت را ترک کرد.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل